Sultangazi’de kavga: 2 otomobil zarar gördü

Sultangazi’de, iki grup arasında çıkan kavga meydan savaşına döndü. Olayda 2 otomobil zarar görürken, kavgayı ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ayırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

DHA’nın haberine göre olay, dün saat 23.30 sıralarında Sultançiftliği Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta biraraya gelen iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tarafların yakınlarının da dahil olmasıyla kavga büyüdü. Taraflardan bazıları, kavga ettikleri kişilere saldırmak için park halindeki bir otomobilin üzerine çıktı.

İKİ OTOMOBİL ZARAR GÖRDÜ

Sokak arasında başlayan kavga, caddede devam ederken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İddiaya göre, taraflar olay yerine gelen polis ekiplerine mukavemet gösterince takviye ekip istendi. Kavgaya müdahale eden polis, olaya karışan çok sayıda kişiyi gözaltına alırken, park halindeki 2 otomobil de zarar gördü.

KAVGA ANI KAMERADA

Kavga anı, mahalle sakinlerinin cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde, çığlıklar ve bağrışmalar arasında grubun kavga ettiği anlar görülüyor. Kavga sırasında bazı kişilerin park halindeki otomobilin üzerine çıktığı anlar da yer alıyor. İki grup arasındaki kavgaya polis ekipleri müdahale ediyor.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir