Son Dakika… Murat Kurum: Türkiye yüz yılının öncü şehri İstanbul olacak

SON DAKİKA HABERİ: Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum, Avcılar’da açıklamalarda bulunuyor.

“İstanbul’daki ihmalkarlığa son vereceğiz” diyen Kurum, “Kendisi için yüksek oyu veren Avcılar için bir adım bile atmadılar. Avcılar ‘Artık yeter’ diyor. Siyaset er meydanıdır. Size söz veriyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mührünü alacak ve Avcılar’ın talihini değiştireceğiz” açıklamasında bulundu. 

Murat Kurum’un açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Avcılar kentsel dönüşümde belediyelerin ihmalkarlığından çok kaybetti. Ulaşımda burayı hep gözardı ettiler. Mevcut İBB yönetimi hep başka gündemlerle meşgul oldu.

Biz İstanbul ile ilgili projelerimizi, hayallerimizi milletimizle paylaşıyoruz. Bizim bu projelerimizden rahatsız olmuşlar. Hemen algı çerçevesinde farklı gündem oluşturmaya çalışıyorlar. Bunu hepimiz görüyoruz.

Biz İstanbul’un meselelerine odaklanacağız. Güzel İstanbul için çalışacağız ve hiçbir zaman polemik içerisinde olmayacağız. Sadece İstanbul diyeceğiz, sadece İstanbul için çalışacağız.

Bu şartımı da koşuyorum…. Başkanınız olarak değil… Evladınız olarak, yanınızda olacağım. Dağ gibi arkanızda duracağım.

Avcılar’da 1 Nisan’da dönüşüm seferberliğini başlatacağız. En riskli bölgelerde işe başlayacağız. Biz başlayıp 5 yılda 6 metre ilerleyemeyiz. Biz başladık mı bitiririz. Gece gündüz o şantiyede çalışırız.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir